Sorana Carstea trece de Jankovici

luni, 1 iunie 2009

Sa o bati pe Jelena Jankovici e greu. Sa o bati pe Jelena Jankovici, in optimi, la Roland Garros, cu 3-6/6-0/9-7 e si mai greu. Si totusi, Sorana Carstea a reusit sa o faca. A reusit sa o bata pe Yankovici, cap de serie nr. 5, fost lider mondial. Si asta e si mai greu daca tinem cont de faptul ca, inainte de Roland Garros, Sorana era cotata ca a 43-a jucatoare a lumii.

Sorana a ajuns pana aici fara sa piarda niciun set si va juca in sferturi impotriva invingatoarei partidei dintre frantuzoaica Virginie Razzano si australianca Samantha Stosur. De ambele poate trece.

Tot la Roland Garros, Hanescu a ajuns pana in optimi iar acum o saptamana A castigat turneul de la Varsovia. Asta arata ca tenisul romanesc este pe drumul cel bun.

Nu numai jucatorii au de castigat, dar si Romania in general. Eurosport a acceptat sa faca publicitate Romaniei, transmitand in timpul meciurilor de tenis clipuri promovand turismul romanesc.

Nu prea scriu despre subiecte sportive sau chstii de genul asta dar meciul asta a meritat. Sorana, despre care nu credea nimeni ca poate castiga, a luptat si a invins-o dramatic pe una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii. Asta ne arata ca, daca luptam destul de puternic pentru ce ne dorim, totul este posibil. Ce as vrea eu sa vad acum, mai e doar finala Roland Garros intre Carstea si Sharapova... :D :D :D :D

1 reactii:

inna spunea...

cam greu o finala intre carstea si sharapova,la cum joaca rusoaica in ultimul timp....:))sorana a fost intr-adevar uimitoare la paris.sa vedem wimbledon.....

toateBlogurile.ro