Proasta cu muguri

vineri, 29 mai 2009

Ce e mai rau decat sa suferi de prostie? sa suferi de prostie in public. Si in mod repetat. Si sa te certi cu cei care iti spun ca suferi de prostie.

Chiar nu credeam ca se putea depasi pragul de prostie deja existent in politica romaneasca. Si apoi a aparut Elena Basescu. Incet dar sigur, mai intai timid, crascand in putere cu fiecare zi, ea a ajuns astazi sa depaseasca orice limita deja existenta a prostiei in politica romaneasca. Si-a luat startul incet, lasandu-i pe altii sa oboseasca, apoi a accelerat spre succesuri si fugind de oameni care nu vor sa VORBESC cu ea. In timp ce se indrepta spre glorie, a mai aruncat niste balbaieli in stanga si in dreapta, popularitatea ei crescand vazand cu ochii. Apoi, a aruncat scaune electrice spre public in semn de multumire si s-a rupt de partidul de suflet sa ii faca in ciuda la ciufuta de Mungiu-Pippidi. A fost bucuroasa de faptul ca Romania va organiza Euro Click spunand ca asta va aduce beneficii de imagine tarii noastre, a citit povesti la copiii adusi cu forta in primarie. Iar acum, cu campania aproape de final, a dat bomba aratand ca poate sa bata orice politician roman cand vine vorba de prostie (si asta e foarte greu de realizat). Aseara, a anuntat ca va sustine legalizarea marijuanei. Ca asa a vazut ea in America la facultate. Paaaaaaaiiiii...eu nu stiu in care America a facut ea facultatea, dar in SUA e ilegala "iarba". O poti folosi doar in scopuri medicinale, si nu cred ca a facut studiile inconjurata de bolnavi. Eh...poate ea a fost in America de Sud... Apoi, azi revine spunand ca nu ar sustine niciun fel de drog. Il si ataca pe Crin Antonescu care o criticase pentru sustinerea ei fata de droguri. Ba mai mult, ii transmite liderului PNL ca el habar nu are ce se intampla in Parlamentul European, grupul liberalilor Europeni votand rezolutia Catania. Rezolutie care, potrivit EBA, recomanda legalizarea drogurilor usoare.
Mai fatuco, pom ornamental ce esti, rezolutia catania recomanda recunoasterea drepturilor persoanelor gay si nu are nicio legatura cu dogurile usoare. Asa ca inainte sa faci declaratii, documenteaza-te macar putin, ca , sincer, imi e mila de tine, imi e jena cand apari pe la Tv si de faci de cacat. Esti atat de jenibila in prostia ta incat ma faci sa cred ca Becali e geniu. cel mai cretin lucru pe care il poti face e sa raspunzi la o critica incercand sa arati ca tu stii ceva mai mult decat ce care te critica. Si sa nu stii. Ba chiar sa insisti ca e asa cand e evident ca nu e. Sfatul meu e sa te retragi in lumea ta, aia pitzipongita, si sa nu te mai faci de ras pe la televizoare. Initial am vrut sa spun ca esti proasta cu crengi, dar tu ai depasit de mult stadiul ala, crengile prostie tale deja au muguri si in curand vor inflori.













Se razgandeste

3 reactii:

kuolema spunea...

pe ce si stricat tu bunatate de pagina web!!!!!sa-ti fie rusine!

Marius spunea...

hai mai ca e funny. cand sunt depresiv ma uit la proaste de genul asta si imediat ma simt mai bine:))

kuolema spunea...

funny ca funny,dar astia "funny" ajung sa ne conduca,si dupaia te miri k e romania unde e!oricum adevarul e ca si pe mine ma amuza de fiecare data cand o vad la tv :))

toateBlogurile.ro