Marinescu (senator PC) + Constantinescu (deputat pd-l) = bataie cu apa

joi, 27 noiembrie 2008

Din nou, inainte sa comentez ceva e mai bine sa vedeti clipul:



sa explicam. cu cateva zile inainte de alegeri, la o emisiune televizata, doi stimati candidati la un loc in Parlamentul Romaniei, ajung sa se jigneasca cu dedicatii gingase de gen "ce fata de bideu ai!" 'doamne' ale politicii romananesti se prefac ca varsa pahare pe ideea "oups, am varsat paharul pe porc" si apoi isi rostogolesc ochii si se victimizeaza apoi ca si-au primit si ele o baie. astea sunt faptele.

acum sa trecem la pareri. doi dobotoci, cretinoizi, senatorul bideu vs deputata "ciocu'-mic". Doi ratati ai politicii romanesti care nu au ajuns pe la televizor decat datorita scandalurilor si a proiectelor de legi controversate. Pur si simplu nu stiu daca pot sa il pun pe unul deasupra celuilalt. Asemanarea fetei unui deputat cu un bideu e sub orice critica. la fel e si gestul acelui deputat de a varsa paharul cu apa. daca vroia sa arate ca a fost jignita nu o tinea nimic sa se ridice de pe scaun si sa plece.a preferat sa se coboare la acelasi nivel ca si ameoba aia umana (uneori chiar imi pare rau ca asemenea specimene fac parte din aceiasi specie ca si mine). paharul primit inapoi in fata a fost un gest normal pentru respectivii. nici macar dupa un pahar primit in figura "fata de bideu" nu se simte sa plece. prefera sa ramana pe scaun ca sa exploateze momentul. app. ca femeie politician nu ai dreptul sa te victimizezi dupa un asemenea eveniment si sa spui ca a fost un gest misogin. ai fi putut face asta daca te ridicai la inceput si plecai cu cateva urme de demnitate. asa nu are sens. despre "senator" nu are sens sa mai zic nimic. e sub orice nivel al demnitatii umane, spun umane nu parlamentare.

Si pentru cei care au de gand sa ii voteze pe ratatii astia: mai bine va trageti un glont in cap. sincer.

pentru mai multe detalii despre iubitii nostri candidati:



nu gasesc video'ul care a facut-o celebra pe anca constantinescu. dar oricum il stie toata lumea. e vestita ei replica: "ciocu' mic, acum noi suntem la putere"

1 reactii:

Anonim spunea...

Jalnicccccccccc... Jalnicia dusa la cotele ei maxime.
Cred ca m-am uitat de vreo 20 de ori la filmulet, si tot nu pot sa cred ce retardati mintal, redusi psihic, idioti, batuti in cap, lipsiti de cel mai elementar bun simt etc etc etc la infinit, pot fi aceste penibile caricaturi umane.
Mi-e sila de ei. Mi-e mila de noi, ca ne lasam condusi de specimele astea nereusite.

toateBlogurile.ro