Trist. Trist rau. Foaartteeee trist

joi, 4 decembrie 2008

Am impresia ca Romania in loc sa evolueze se grabeste sa se intoarca in epoca de piatra. Intr-o tara in care se poate intra in parlament cu 34 de voturi (mda... udmr a luat un loc de deputat de diaspora cu 34 de voturi), intr-o tara in care cineva, oricine considera ca este normal sa isi puna pozele pe net chiar daca pozele arata asa:


asta fiind un exemplu decent si strident dar avem altele si mai si.

Intr-o tara in care chestia asta ajunge la televizor:


(o sa fac o paranteza si o sa spun ca sunt din Caransebes si stiu cine sunt oamenii aia, si da, nu ei sunt de vina pt asta ci ei care si-au batut joc de ei)

Intr-o asemenea tara nu se poate vorbi de evolutie. Nu are sens sa ma apropii de subiecte gen educatie si implicare civica. Astea sunt mult peste nivelul majoritatii. daca mai aud o singura data "ma bucur ca nu m-am dus la vot pentru ca si asta oricine ar iesi nu face decat sa isi bata joc de noi" cred k arunc cu bucati de fier incins in persoana respectiva. Si apoi o felicit pentru ca le-a dat dreptul celor pe care nu i-a votat sa isi bata joc de ea, de fapt chiar o merita, si eu mi-as bate joc de un popor care nu realizeaza ca ma poate opri sa imi bat joc de el...dar sa revenim la subiectul cu involutia. Atata timp cat refuzam sa cautam un model demn de luat in seama si aruncam cu noroi in tot ce indrazneste sa ridice o mana mai sus nu vom reusi sa ajungem sa fim intrecuti de maimute. Cand o sa vad oameni de valoare revoltati (si manifestandu-si cumva revolta asta prin fapte si nu vorbe) ca sunt dati la o parte pentru a fi promovate numai non-valorile? niic nu stiu cine e de vina. Cei care stiu ce e valoarea adevarata si nu o promoveaza, cei care sunt valorosi dar tac si inghit sau cei care sunt total pe langa cultura dar vor sa iasa in fata? Ce e trist e ca toti sunt vinovati.

Si ca o completare trebuie ascultata melodia (ascultati versurile):


Cred ca se potriveste perfect cu situatia noastra.

1 reactii:

F spunea...

Salut,te intereseaza un schimb de linkuri?Lasa te rog un comentariu pe blogul meu sau trimite mail la kaszoni_07@yahoo.com .

toateBlogurile.ro