Cum sa devii leguma?

vineri, 15 august 2008

Urmeaza cu atentie pasii recomandati de mine si garantez ca intr-un timp cat de scurt vei deveni masculul feroce cu o burta pe care cand o va vedea lumea te va intreba daca ai un frate siamez lipit de tine in zona stomacului sau, dupa caz, o femeie fatala pe care lumea o confunda cu fratele siamez a masculului feroce mentionat mai sus.

1. Dormi cu laptopul in pat! nu e nevoie sa il tii pe birou pentru ca faci miscare dimineata cand te ridici din pat sa te duci la birou sau seara cand mergi in sens invers. daca nu ai laptop, dormi in fotoliu in fata calculatorului.

2. Da-ti demisia daca nu te vor lasa sa lucrezi de acasa de pe calculator, trimitandu-le apoi produsul muncii tale prin mail. Se aplica pentru cei a caror produs al muncii e rezultatul unor analize/ articole/ statistici. pentru cei care au alte domenii de activitate: dati-va demisia si crosetati in fata calculatorului si apoi vindeti produsul muncii voastre pe e-bay ca arta romaneasca.

3. plateste facturile pe internet! Cu banii facuti in fata calculatorului (crosetand sau trimitand mailuri) poti acum sa iti platesti facturile intr-un mod cu totul deosebit. stand in fata calculatorului! nu mai e nevoie sa te deplasezi pana la ghiseu, sa astepti la coada sau sa...de fapt e de ajuns sa spun k nu mai e nevoie sa te deplasezi si te-am convins.

4. pune-ti cuptorul cu microunde pe birou. astfel, de fiecare data cand iti va fi foame, vei avea la indemana o modalitate foarte sanatasa si facila de a-ti procura mancarea pe care o vei putea prepara si manca fara sa te ridici de pe scaun! NOTA: frigiderul va trebui si el instalat langa birou/pat).

5. renunta la prietenii care nu stau 24 din 24 pe internet. Ei sunt ciudati si aveti interese diferite. de aceea ei nu sunt prietenii tai adevarai. Si chiar daca sunt prietenii tai adevarati este riscant sa investesti sentimente in relatia cu ei pentru ca ei au obiceiul sa se plimbe, obicei care creste considerabil riscul mortii pentru ca pot sa se impiedice si sa moara sau sa fie loviti de o masina, situatia in care tu ai suferi foarte mult pentru ca ai investit sentimente. Mai bine fa-ti prieteni care nu stau decat in fata calculatorului pentru ca ei sunt o investitie mai sigura.

6. Nu mai fa dush sau baie. Nu e nevoie sa te speli pentru ca nu pleci niciunde. astfel, reduci consumul apei ajutand la ecologizare si scazand factura la apa. in plus, nu te misti, evitand astfel riscul unei fracturi cauzate de o cazatura pe gresia uda din baie.

7. Nu asculta muzica. vecinii o pot auzi si exista riscul sa doreasca sa te viziteze stiind ca esti acasa.


daca vei urma cu sarguinta acesti pasi de baza, garantez ca intr-o saptamana te vei simti ca o leguma!
Pentru pasii de aprofundare contactati-ma. Pachetul de sfaturi "creier in coma" nu este gratuit.

toateBlogurile.ro