Exportam ghinion?

miercuri, 13 august 2008

Romanii sunt un popor ghinionist. Nu sunt lenesi, nu sunt mincinosi, sunt doar ghinionisti. Nu sunt ei de vina pentru situatia in care se afla ci ghinionul este!
Europa ste norocoasa. Diferenta dintre Europa si Romania nu e data de gradul de seriozitate a tarilor sau de productivitatea muncii si a investitiilor lor. Nu, e vb de noroc. ...Mda...sigur....

Speram ca dupa intrarea in UE sa imparta tarile mari cu noi norocul. sa primim si noi o feliuta cat de mica de noroc pe care sa o savuram ca pe o inghetata in mijlocul zilelor caniculare de vara (si asa mor de cald). dar efectul integrarii noastre in UE a fost invers. In loc sa imparta UE norocul cu noi, am exportat noi ghinionul la ei. Brusc situatia economica mondiala o ia la vale, cresterile economice plonjeaza spre zero ca si chinezoaicele alea mici care sar la olimpiada la probele de sarituri in apa si inflatia sare in sus ca Ysinbaieva (ca tot traim vremuri olimpice). Mai auzim apoi de probleme politice asupra carora europenii nu se pot pune de acord sub niciun fel, de blocaje politice, de sefi de stat si de guverne care sunt suspecti de coruptie, ce mai, toate bubele romanilor apar ca ciupercile pe fata Europei. Nu cred ca Romania e catalizatorul acestor reactii dar ghinionul ei sigur a avut de a face cu toate astea.

Si de parca nu eram destul de sigur de asta, citesc azi ca o bucată din tavanul sălii de şedinţe a Parlamentului European s-a prăbuşit. A cazut. peste scaunele parlamentarilor care, la ora aceea nu erau in sala. ghinionul isi face din nou simtita prezenta..... ;))

1 reactii:

Anonim spunea...

sa stii ca am observat si eu ca dupa ce a intrat ro si bg in eu parca s-au mai stricat lucrurile... :P suntem ca ciuma....nu vezi ca pe unde apar romanii si tiganii in special (da, sunt rasist) se strica toate treburile? tot din copac coboram,desi copacul ala acuma are 27 de stele.

toateBlogurile.ro