Patriarhia cere lamuriri de la ministerul de interne. huh? o_O

duminică, 1 februarie 2009

Cateva sute de persoane s-au adunat sa prostesteze impotriva pasapoartelor biometrice si a faptului ca ele contin asocierea de cifre 6-6-6. Ca sa fie imaginea si mai frumoasa Patriarhia Română a solicitat Ministerului Administraţiei şi Internelor lămuriri privitoare la paşapoartele biometrice şi în ce măsură datele cuprinse în acestea nu afectează libertatea şi demnitatea populaţiei. . Are you fucking serious? Patriarhia este interesata de demnitatea populatiei si libertatea ei? Elementul de indobitocire cel mai activ in Romania vorbeste de demnitatea populatiei. Raspunsul meu ca ministru ar fi: hai sictir! De cand e Biserica inregistrata ca organizatiei civica sau ong? atata timp cat statul nu se poate baga in treaba Bisericii , ea ce cauta in treburile statului? asta mai lipsea in Romania, sa fie nevoie ca ministerele sa raspunda in fata Patriarhiei!

Mi-a placut stirea asta ca e de-a dreptul imposibil de seaca. Cum sa ceara o organizatie bisericeasca "lamuriri" de la un stat secular? sau am devenit theocratie si eu nu stiu?

Apoi mai e si aspectul legat de pasapoarte. cati neuroni iti trebuie ca sa faci legatura intre niste pasapoarte si diavol? si ce daca apare combinatie 666 pe pasapoarte? sunt 3 numerere. atat! nu inseamna nimic! vorbim de pasapoarte nu de lucruri mistice. asta e ca stirea aia cu politia din nu stiu ce tara africana care aresteaza o capra pentru ca de fapt capra e un hot care s-a transformat in capra ( detalii aici ). Nici nu stiu cum sa reactionez cand aud ca exista oameni care protesteaza impotriva pasapoartelor pentru ca sunt satanice. asta e stire de epoca feudala. trezirea!

Si apoi, cireasa de pe tort: Patriarhia este ingrijorata de "demnitatea si libertatea oamenilor". Asta e ca si cum ai spune ca PSD-ul vrea sa scape tara de coruptie. Cum poti sa vorbesti de demnitate cand organizezi mitinguri impotriva pasapoartelor?:-))Ca sa nu mai vorbim ca nu cred ca exista ceva care, de-a lungul timpului, sa fi umilit valorile umane mai tare decat Biserica. O Biserica recunoscuta pentru faptul ca ii condamna pe cei de alta confesiune, care nu recunoaste egalitatea intre barbati si femei si care ar vrea cenzurate jumatate din ideile lumii nu poate sa fie decat ipocrita cand vorbeste despre libertate. Biserica si libertatea nu au nimic in comun. Nu vorbesc despre credinta, ci despre Biserica, ca si institutie.

Asa ca eu propun altceva. Un mars impotriva prostiei. vreau sa vad si o multime de oameni care refuza sa mai accepte sa stea pasivi si sa vada cum prostia e ridicata la rang de valoare. Ca daca tot vorbim de pacate hai sa va dau eu un exemplu. Dumnezeu ne-a dat un creier. Cel mai mare pacat ar trebui sa fie sa nu il folosesti!

4 reactii:

Anonim spunea...

DUMNEZEU ne-a dat si inima nu numai creier.Creierul fara inima face cipuri, bombe nucleare si sclavie.

Marius spunea...

nu...creierul nu face cipuri, bombe nucleare si sclavie. daca iti folosesti creierul cum trebuie stii cum sa le eviti. daca ne uitam putin prin istorie vedem ca "inima" a fost cea care a dus la bombe nucleare si scalvie. vezi atacuri teroriste, vezi inchizitii si razboaie mondiale. nu ratiunea le-a cauzat ci tocmai ignorarea ei...

Anonim spunea...

Chiar am vazut si eu asta la tv..ce prostie nimeni nu vrea pe pasaport 666 dar cand au semnat petitia nimeni nu s-a sfiit de numerele care se termina in 666(sau chiar de nr respectiv)....ce idioti!
am trait sa o vad si pe asta

Anonim spunea...

pai patriarhia romana poate cere orice... ca ce e scris se va adeveri ... insa da, mai avem maxim 4-8 ani:)iar era asta se va termina... deci 4-8 ani plus 7ani timpul lui Satana...in jur de 15 ani...

toateBlogurile.ro