Apatie de anotimp transexual.

miercuri, 7 ianuarie 2009

E intuneric afara. Sunt nori de aici si pana la luna. Sunt maaaari si nu se mai termina niciodata. cred ca cineva a furat cerul. Uneori aprind lumina si o sting doar ca sa imi aduc aminte cum arata vara. Imi e dor de vara. Vara e cea mai buna amanta pe care am avut-o vreodata. imi e dor de buzele ei. Cred ca joaca in filme porno pe undeva acum. handicapatul asta de anotimp, care se joaca cu nervii mei, este hermafrodit. Nu este nici iarna nici vara nici primavara. E frig afara si din cand in cand fulguie(iarna), nu am mai vazut soarele de zile bune (toamna), iarba e mai verde ca niciodata (sunt in Marea Britanie unde iarba se incapataneaza sa fie verde tot timpul, cred ca e proasta) (vara), si prin oras e plin de locuri in care sunt planatate flori muticolore (primavara). Cand se va hotara anotimpul asta ce e ca ma enerveaza deja?!

Trebuie sa citesc despre mult chestiiii. Nu am chef de citit sau de iesit afara sau de iesit prin cluburi sau de zambit sau de spalat haine sau de tras cu aspiratorul. si totusi le fac pe toate. am chef de dormit si de stat in pat si de baut ceai si de citit Gabriel Garcia Marquez sau Selman Rushdie in limba romana , nu engleza, spaniola sau franceza. Nu fac nimic din toate astea.

Am gasit la Tesco Schweppes Lemonade. In sfarsit:X! Daca gasesc si o ciocolata buna si o cafea normala (nici macar nu mai indraznesc ca spun "o cafea buna")(sper sa nu uite Carmina sa imi aduca 3 in 1 din tara) pot sa ma declar satisfacut.

Si exact azi, cand corpul meu se simte obosit, mintea mea are chef sa dansez singur de nebun prin camera si sa ma joc cu baloane si sa vorbesc cu Moni despre feluri faine de a chinui pe cineva sau despre anumiti bolnavi psihici care au ajuns sa ne fie profesori. (Mi-e dor de Moni si de umorul nostru cretin).

in fine, cred k o sa fac un dus, si poi inca unul, si apoi voi manca, si apoi voi mai face un dus, si ca sa fiu sigur ca nu am ratat niciun semn de mizerie de pe corpul meu minunat care ma tradeaza azi si se simte obosit, voi mai face un dus. Si apoi, de ce nu?, ma voi pune sa citesc despre democratie. ce palpitant!

toateBlogurile.ro