The Guardian il ataca pe istericul Becali

marți, 28 octombrie 2008

Cotidianul The Guardian remarcă instabilitatea de la Steaua şi leagă această stare de patronul clubului, Gigi Becali.

"Când Dorinel Munteanu a fost numit succesorul lui Marius Lăcătuş, el a devenit al nouălea antrenor al Stelei de când Becali a preluat clubul", notează jurnaliştii britanici, care nu fac rabat de la termenii "ofensivi".

Publicaţia compară situaţia din Ghencea cu cea de la Manchester City. Când Dennis Tueart a fost demis de la conducerea clubului, în 2007, el spunea: "în fotbalul din ziua de azi sunt două perspective - pe termen scurt şi foarte scurt". The Guardian notează cu umor că, pentru Steaua, "ar fi încântătoare o planificare care vizează instantaneul".

Homofobul şi istericul Becali, "coşmarul" antrenorilor

Englezii consideră nobilă decizia lui Lăcătuş de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, după acuzaţiile aduse de Becali. "Pe scurt, el este un om extrem de neplăcut", notează The Guardian, după ce enumeră episoade cu homofobul, istericul, extremistul şi ameninţătorul patron stelist şi preşedinte de partid.

"Poate că îi poţi învinui pe Lăcătuş, Massimo Pedrazzini, Gheorghe Hagi, Olăroiu sau Oleg Protasov şi alţi oameni care au lucrat pentru Becali. Sau îl puteţi învinovăţi pe omul care nu îi lasă pe aceşti antrenori să îşi facă treaba", se scrie în finalul articolului.

Articol preluat din Evz

toateBlogurile.ro