Alina Plugaru vs. europarlamentar Mihaela Popa. Alina castiga.

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Caldura mare. butonez telecomanda si o vad pe Alina Plugaru la Realitatea Tv. Shock! Ce cauta Alina Plugaru la Realitatea tv? Ma uit putin si descopar uimit ca fata asta e in stare sa poarte o discutie foarte bine argumentata, logica si, cu cuvinte simple, dar elevata. Intr-un discutie cu doamna europarlamentar Mihaela Popa, Alina reuseste sa se impuna in fata acesteia printr-un discurs simplu, spontan si de substanta. Subiectul discutiei era cererea pe care aceast europarlamentar a facut-o la Parlamentul European. Ea a cerut interzicerea "imaginilor cu femei in posturi degradante din presa" cu directie exacta catre imaginile cu femei dezbracate.

Fiecare argument adus de Mihaela Popa a fost usor demontat de Alina Plugaru, pana cand doamna europarlamentar nu a avut ce face decat sa recunoasca ca "femeile sunt frumoase si este normal sa fie mandre de frumusetea lor si ca nu este nimic degradant in ceea ce face Alina atata timp cat ea este de acord" si in plus "sexul vinde".

Si uite asa o campanie de atragere a simpatiei femeilor, ca nu cred eu ca acea doamna europarlamentar chiar era interesata de pozele nud din reviste, a fost rapid smulsa din radacini de Alina Plugaru. Ba chiar a reusit sa ii dea putin peste cap cu ea doamnei europarlamentar care a fost nevoita sa isi schimbe radical discursul fara idei si fara esenta, infasurat totusi intr-un staniol care prinde la romani, in fata vorbelor simple, dar mult mai intelepte, a blondei pornografice.


REALITATEA.NET - Alina Plugaru faţă-n faţă cu un europarlamentar, despre statutul femeilor goale în presă - Pro sau contra apariţiilor sexy în media?

toateBlogurile.ro