Şapte lucruri pe care nu le ştiaţi despre Madonna

marți, 5 august 2008

Regina pop, ajunsă în pragul vârstei de 50 de ani şi în pregătirea unui turneu de relansare, nu pare să dea semne că şi-ar abandona coroana.


Îşi lucrea melodiile la chitară

Deşi nu are studii de specialitate, Madonna are ureche muzicală foarte bine dezvoltată. Pentru primul demo din 1981, cântareaţa s-a încuiat, la propriu, într-un studio unde a compus patru dintre cântecele cu care a debutat.




Cunoscută drept o persoană foarte stăpână pe sine, căreia-i place să deţină mereu controlul, Madonna s-a dovedit nu de puţine ori a fi un "copil răsfăţat". În perioada în care începuse să îţi construiască o carieră muzicală, artista le făcea viaţa un calvar celor din jur, cu toanele sale.

Camille Barbone, primul manager al Madonnei, îşi aminteşte: "Obişnuiam să o numim . Aţi hrănit azi copilul? Ştiţi că devine foarte uricioaăa dacă nu mănâncă."

Regretă gusturile îndoielnice în materie de modă

În perioada în care clipul "Who's That Girl" făcea furori în rândul fanilor, cântăreaţa purta părul strâns cu o pereche de colanţi vechi şi îşi umbrea ochii cu gene false extrem de lungi.

Un alt regret al Madonnei este şi că a pozat goală în 1992, în "Sex Book".

"Am facut-o de dragul de a mă da mare", a declarat artista care acum este conştientă de faptul că gestul a facut ca ea să fie catalogată drept "exhibiţionistă".

Lourdes a moştenit gustul mamei pentru succes

Fiica Madonnei de 11 ani, Lourdes (Lola, cum o alintă mama ei), este extaziată la gândul că urmează să danseze alături de mama ei, în cadrul viitorului turneu "Sticky & Sweet", care va începe la Cardiff pe 23 august.

Acesteia i s-a oferit un rol în viitorul film Harry Potter, precum şi într-un muzical gen Bugsy Malone. Mama ei nu este prea încântată de ideea ca Lola să devină un copil-vedetă, iar, în ceea ce priveşte idilele, acestea îi sunt cu desăvârşire interzise până la 18 ani.

Madonna se menţine chiar şi cu 800 de calorii pe zi

Potrivit lui Tracy Anderson, antrenorul personal al vedetei, aportul de calorii este mai puţin de jumătate decât limita normală. De exemplu, Madonna mănâncă la o masă jumătate de cupă de miez de pepene şi un piept de pui la grătar. Odată, în timpul unei cine luate într-un restaurant, soţul ei, Guy, a mâncat o masă copioasă, în timp ce Madonnei i s-au servit legume gătite în abur şi apă Kaballah.

Are şi vicii

Shot-urile de tequila, paharul plin cu vin roşu, precum cafeaua cu lapte băute zilnic sunt numai câteva dintre plăcerile la care Madonna nu poate renunţa.

De curând, vedeta pop a glumit spunând că ar concerta în Muntenegru dacă aceştia ar avea cafenele Starbucks, iar dacă muntenegrenii o vor, să construiască una înaintea sosirii ei.

Îşi caută inspiraţia în trecut

în timpul înregistrărilor pentru cel mai nou album, "Hard Candy", Madonna i-a pus pe producătorii Timbaland şi the Neptunes să-i asculte piesele de pe albumul omonim de debut. Considerat perimat timp de mulţi ani, acum este din nou la modă, "ca orice aparţine anilor '80".

1 reactii:

Anonim spunea...

:D deci...deci...nu mai comentez...sunt fericita ca ai scris un blog despre "iubirea mea" dar iti garantez k cel puti8n eu una stiam asta :P

toateBlogurile.ro