Doua Proaste isi dau cu parerea despre invatamant

duminică, 13 iulie 2008

Invatamantul din Romania tampeste! ar trebui ca la intrarea in fiecare institutie de invatamant din tara asta sa scrie, la fel ca pe pachetele de tigari, "Sistemul de invatamant dauneaza capacitatilor tale mintale" sau "educatia oferita de noi dauneaza grav societatii".
Mass media au avut grija (da, e la plural, nu e dezacord)sa atace in ultima perioada sistemul de invatamant. pe de-o parte au dreptate. Aceasta campanie e una rezonabila avand in vedere starea sistemului. ar fi chiar laudabila daca nu ar avea ca singur scop exploatarea unui subiect care aduce audienta. sa nu credeti ca pe cei de la Realitatea Tv ii intereseaza calitatea invatamantului romanesc. atata timp cat face audienta ei vor difuza orice subiect.
Cel mai evident episod al campaniei "invatamantul tampeste" a fost felul in care televiziunile au vorbit despre BAC.

Despre Bac...

A fost un Bac dezastru. A fost o caricatura de examen. O caricatura de examen care a incheiat o caricatura de ciclu educational. Subiecte de-a dreptul cretine din materie inutila. S-a vorbit mult despre asta nu mai spun nimic. dar o sa vorbesc despre oganizarea Bac'ului. eu am dat examenul anul acesta deci stiu despre ce vorbesc. Hai doar sa spunem ca a fost o organizare de toata jena. Si asta la nivel national. Partea jegoasa a subiectului vine acuma. cand doamna secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, presedinte a comisiei nationale de bacalaureat, Zvetlana Preoteasa, are nesimtirea sa afirme ca "A fost cel mai bine organizat Bacalaureat din '90 si pana azi". Cretina asta de femeie care este de o prostie rara mai are si tupeul si nesimtirea sa ne prosteasca in fata. Aceeasi idioata care a facut la declaratii tampite ca deja nu le mai stiu numarul spune ca a reusit sa organizeze in cel mai bun mod cu putinta examenul de bacalaureat. Nesimtire jegoasa e tot ce pot sa spun. sa dea Dumnezeu ca, in cazul in care vei avea vreodata nevoie de o operatie, sa fie la fel de bine organizata ca si acest examen! Punct si te scuip in fata!


Proasta numarul 2:

Si cine credeti ca apare pe la toate emisiunile ca sa critice invatamantul? Nimeni alta decat doamna deputat Lia Olguta Vasilescu (PSD, ex-PRM) fosta presedinta a comisiei pentru educatie din Camera Deputatilor, actualmente membra simpla in aceasi comisie. Unde era scandal care implica educatia, hop si ea isi da cu parerea. Eu inteleg ca isi pregateste campania pe vot uninomonal dar sa nu faca pe ipocrita si sa spuna cu usurinta ca sistemul e gresit cand chiar ea e una dintre cei care conduc acest sistem. azi, la realitatea Tv, spunea foarte calma intr-un interviu la telefon ca romanii se tampesc si ca sunt din ce in ce mai analfabeti. Moderatoara din emisiune o taxeaza imediat. Acesti romani va dau votul. Apoi ii cere sa isi exprime parerea fata de cei care debiteaza tampenii de la tribuna Parlamentului. raspunsul ei : asa societate, asa Parlament. Pai normal. Cretinii aleg cretini. adik pe tine! Lia Olguta Vasilescu, din cauza faptului ca esti ipocrita si infatuata (cata in dex), te scuip si pe tine. hai pa!

1 reactii:

Anonim spunea...

:) deci chestia asta mi-a inveselit ziua...si da suntem inconjurati de prosti si proaste,asta e romania..sincer dak ai pleka dincolo asi vrea sa vad un artiol scris de tine de akolo,asa cu "ganduri bune" pt Romania :P

toateBlogurile.ro