Reteta de succes

joi, 31 ianuarie 2008


Am citit ieri un articol foarte interesant in Evenimentul Zilei. de ce era interesant?..din mai multe motive:
1.era un articol laudativ la un actor( de fapt o actrita) nu neaparat foarte cunoscut (in cazul de fatza cunoscuta, la feminin). foarte rar mai gasesti articole "de bine" in ziarele noastrea mai ales despre un actor si , pe deasupra, unul care nu este o "vedeta"
2.al doilea motiv a fost povestea acestei actrite (poveste pe care autorul articolului nu a stiut sa o reproduca la intregul sau potential).
Numele actritei este Ofelia Popii (foto) si joaca pe scena teatrului din Sibiu. povestea ei este foarte interesanta si extrem de plina de exemple demne de urmat cum ar fi faptul k ea s-a aruncat fara frica in viata si atunci knd a gasit un tel spre care sa se indrepte nu a lasat nimic sa o impiedice. exemple: fuge de acasa cu doua saptamani inainte de a se inscrie la facultatea de stiinte economice si se inscrie la teatru. ajunsa intr-un oras necunoscut doarme in parc sau la gara pana reuseste sa se puna pe picioare dar nu renunta la teatru. dupa ce termina facultatea nu gaseste un loc de munca. afla de la o prietena despre un concurs pt un post care ar urma sa se dea a doua zi dimineata la sibiu (ea fiind in cluj). se urca in tren la ora 1 noaptea si pleaca spre sibiu. Acum joaca in cele mai importante piese si unii critici o considera "revelatia anului 2007"

Avem multe de invatat din aceasta poveste. Principala morala este: daca ne dorim ceva, si suntem pregatiti sa luptam si sa muncim cu adevarat pentru acel ceva, nimic nu ne poate opri sa il avem.

toateBlogurile.ro